fjorder

Om oss

hvem er vi?

Hvem er vi?

FoodMan AS er en av Norges største produsenter av nøtteprodukter, snacks, sjokolade og ristet løk. Vi produserer for en rekke dagligvarekjeder og industribedrifter og eksporterer blant annet til Sverige, Danmark og England.

FoodMan AS holder til på Aurskog, ca. 4 mil utenfor Oslo. Bedriften ble etablert i 1992, har i dag 65 ansatte og en omsetning på over 400 millioner kroner.
 

Hvordan jobber vi?
FoodMans fire grunnpillarer:
  • Kreativitet
  • Effektivitet
  • Kvalitet
  • Bærekraft

Kreativitet

Produktutvikling er viktig for oss, og vi bruker mye tid og energi på produkt og innovasjon. FoodMan har både idéene, produksjonsutstyret og kompetansen som trengs for å kunne utvikle førsteklasses produkter som slår an på markedet. Er du på jakt etter et helt nytt nøtte-, sjokolade- eller snackskonsept? Ta kontakt med oss og presentér ideen din, så skreddersyr vi ditt neste produkt.

Snacks-v4
L%C3%B8k

Effektivitet

FoodMan benytter seg av det siste innen produksjonsstyringsverktøy og teknologi. Softwaren som styrer fabrikken har vi utviklet selv, for å gjøre hele produksjonsprosessen fra idé til ferdig produkt så effektiv som mulig. Dyktige fagfolk med lang erfaring sørger for en kvalitetssikret og strømlinjeformet produksjonsprosess, der smak og kvalitet står i høysetet. FoodMan utvikler ditt nye snackskonsept, fra idé til ferdig produkt – i samarbeid med deg.

Kvalitet

Vi benytter kun råvarer av beste kvalitet i produktene våre, og nøye utvalgte råvareprodusenter og leverandører kvalitetssjekkes i alle ledd. Målet er å sikre ferske, smakfulle råvarer som oppbevares, transporteres og behandles på riktig måte. Effektivt produksjonsstyringsverktøy og det siste innen produksjons- og pakkeutstyr sørger for at kvaliteten bevares gjennom hele produksjonslinjen til nøttepakken eller snacksposen åpnes ute hos forbruker.

N%C3%B8tter-4
Sjokolade-v2

Bærekraft

FoodMan AS er medlem av Etisk Handel Norge og jobber for å nå FNs bærekraftsmål. Vi ønsker å drive på en måte som respekterer både mennesker, samfunn og miljø. Nøtte- og sjokoladesnacksen smaker best når ingrediensene produseres på bærekraftig vis av råvareprodusenter som jobber under regulerte forhold og som får en rettferdig pris for råvarene sine.

FoodMan arbeider for å begrense utslipp, avfall og plastbruk, og vi prioriterer hensynet til miljøet i størst mulig grad. Bærekraftig forretningsdrift er alfa og omega i et samfunn der vi alle må bidra vi til at dagens generasjoner får dekket sine behov uten at vi ødelegger framtidige generasjoners mulighet til å få dekket sine. 

Vi tar produktutvikling et steg videre

"Produktutvikling starter som regel med en god idé – eller med jakten på en." De kreative idéjegerne hos oss skaper innovative produkter og nye konsepter som blir konsumentenes favoritter! Hos oss finner du det sjokolade-, snacks- eller nøtteproduktet som mangler i produktporteføljen. Og har vi det ikke i sortimentet fra før, lager vi det. Vi engasjerer oss i din bedrifts utfordringer i jakten på helt nye produkter og jobber målrettet for å finne fram til vinnerkonseptet og -produktet – og videreutvikler gjerne disse. Vi har både idéene og teknologien som gjør det mulig, og et stort, oppriktig ønske om å bidra til å drive hele bransjen videre!