produkt-artikler-sjokolade
produktbilder-mobil-sjokolade

Produsent av innovative sjokoladeprodukter

Sjokoladens kvalitet kjennes på smaken – og gir store utslag på pris. Vi inngår aldri kompromisser når det gjelder smak og kvalitet. Foodman lager ekte, høykvalitets sjokoladeprodukter basert på belgisk sjokolade.
Når vi skal lage nye sjokoladeprodukter holder vi oss utelukkende til ekte sjokolade. Vår store styrke er at vi utvikler egne snacks- og nøttevarianter – med helt nye smaker og variasjoner som ingen har sett tidligere. Vi har for eksempel utviklet egne sjokoladeskruer og -puter som det ikke finnes maken til i verden. Vi får stadig forespørsler om å utvikle nye produkter – og kanskje kan vi bidra til å fornye din produktportefølje.

Produksjon av sjokoladeskruer
Sjokoskruer er et produkt vi har utviklet selv og som er spesiallaget her hos oss – det beste fra to verdener. Sjokoskruene består av en maisbasert snackskjerne, som er saltet og deretter dyppet i belgisk sjokolade.

Først ekstruderes en skrue basert på den beste maisen som er å oppdrive i Europa. Deretter steker vi den lett i en egenutviklet oljeblanding av raps, og kokos. Den lettstekte skruen saltes så lett, før den overtrekkes av deilig melkesjokolade.

Produksjon av sjokoladeputer
Etter stor suksess med våre egenutviklede Sjokoladeskruer – med et salg som tok  fullstendig av – ønsket vi å videreutvikle produktet. Resultatet ble et produkt basert på den samme gode maisråvaren og den belgiske sjokoladen.

Sjokoladeputer baseres på samme produksjonsmetode som for sjokoladeskruer. Først ekstruderes to remser laget av mais. Disse remsene presses sammen og tørkes før de stekes i vår egenutviklede oljeblanding. Denne blandingen er selvsagt fullstendig fri for palmeolje og gir produktet den karakteristiske sprø konsistensen. Etter at vi har saltet det lett, dypper vi det i deilig belgisk melkesjokolade.

 
Send oss en forespørsel
Kontakt oss for en uforpliktende prat.
Fyll inn skjemaet under eller ring oss på 63 86 39 00.
Navn*
Epost*
Telefon
Melding