bilde-blank

Nøtter

skreddersydd etter ditt ønske

Nøtter

skeddersydd etter ditt ønske

Nøtter! Knekkende godt, ristet, røstet, sprøtt og salt – eller søtt. Næringsrikt, sunt og utrolig smakfullt – nøtter er ikke “bare” nøtter. Jordsmonn, høstingsmetode, oppbevaring, frakt, videreforedling og innpakning av ferdig produkt innvirker på nøttenes smak og konsistens. FoodMan er eksperter på nøtter, og i våre nøtteposer finner du kun nøtter av beste kvalitet. Resultatet er de fantastisk velsmakende nøtteproduktene vi er så kjente for.

På jakt etter nye nøtteprodukter? Vi har idéene og råvarene

Notter-2
Tørrøstede nøtter
Oljerøstede nøtter
Nøtteblandinger
Innbakte nøtter
Innovative nøtteprodukter

Vi lager alt innen nøtteprodukter!

Vi i FoodMan har lang erfaring som nøtteprodusent og vet hvilke smaker som passer perfekt sammen. Våre populære nøtteblandinger inneholder akkurat passe mengder av ulike nøtter, tørket frukt og rosiner – perfekt saltet og krydret for å fremheve den naturlige nøttesmaken. Resultatet er en nøye sammensatt og utprøvd smakspalett, som slår an hos forbruker.


 

Nøttene behandles skånsomt og oppbevares kjølig, under perfekte forhold

– resultatet er de fantastisk velsmakende nøtteproduktene vi er så kjente for. Vi har samlet smaken av hele verden i en liten nøttepose!

Cashewn%C3%B8tter

Nøttene behandles skånsomt og oppbevares kjølig, under perfekte forhold

– resultatet er de fantastisk velsmakende nøtteproduktene vi er så kjente for. Vi har samlet smaken av hele verden i en liten nøttepose!

Råvarer av høyeste kvalitet

er alfa og omega om en skal lykkes som nøttefabrikk! Derfor jakter vi kontinuerlig på premiumnøttene i hvert segment, og vi reiser til ulike land for å handle de aller beste nøttene fra lokale produsenter. Mandler og pistasjnøtter henter vi i California, cashewnøtter i Vietnam og peanøttene kommer fra de storslåtte argentinske steppene. Nøttene behandles skånsomt og oppbevares kjølig, under perfekte forhold – resultatet er de fantastisk velsmakende nøtteproduktene vi er så kjente for. Vi har samlet smaken av hele verden i en liten nøttepose!

Bærekraft og effektivitet

– to av bærebjelkene i vårt kvalitetssikringssystem. Det er vesentlig for oss at nøtteprodusentene får rett betaling for de fabelaktig gode råvarene de leverer oss, og at alle ansatte har trygge, regulerte arbeidsforhold med rimelig lønn. Vi ønsker kun å benytte ingredienser produsert på bærekraftig vis. Vi prioriterer miljøhensyn i størst mulig grad og gjør vårt ytterste for å begrense utslipp, avfall og plastbruk. Vi har utviklet et effektivt produksjonsstyringsverktøy og benytter effektive produksjons- og pakkeutstyr som sørger for at kvaliteten på nøttene bevares gjennom hele produksjonsprosessen til nøtteposen åpnes ute hos kundene.