Vår snacks har ofte et lavt fettnivå, uten at dette går på bekostning av smaken. Dette får vi til ved å ta i bruk den nyeste teknologien. Vi lager for eksempel bacon krisp, superchips-varianter, french fries, ostepop, potetskruer og potet- og maissnacks med ulike og spesialtilpassede smaker. Vi bruker aldri palmeolje, og naturlige ingredienser er alltid utgangspunktet når vi utvikler nye produkter.
Produksjon av ostepop
Ostepop er en egen kunstart innenfor snacksproduksjon, og vi spesialproduserer flere varianter på bestilling.
Ostepop en puffet snacks laget av maismel. Den produseres ved å ekstrudere en oppvarmet maisdeig gjennom dyser. Deretter tørkes disse, og dyppes i en spesiallaget og krydret ostemasse.
Produksjon av potetsnacks
Potetsnacks inneholder som regel mindre fett enn potetgull. Vi produserer mange former og fasonger på forespørsel, og tilsetter spesialtilpassede krydderblandinger – etter kundens ønsker.
Vi lager blant annet skruer, ringer, snacks med baconsmak og french fries.
Deigen bakes før den formes og tørkes. Deretter steker vi snacksen i solsikkeolje, før vi krydrer og pakker den i poser.
Produksjon Bacon Krisp
Mange sverger til ekte bacon krisp – eller fleskesvor som det også heter. Vår Bacon Krisp er laget av svinesvor som vi friterer i solsikkeolje. Den har et svært høyt innhold av proteiner og tilsvarende lavt på karbohydrater.
Vi får vår fleskesvor levert ferdig tørket, direkte fra slakteriet. Svoren stekes så i solsikkeolje, før vi salter det med forsiktig hånd. Deretter pakkes produktet i poser.
Produksjon av maissnacks
En av våre favorittråvarer er mais. Den er svært anvendelig, og vi har produsert flere typer maisbasert snacks på bestilling i mange år.
Det er mange måter å lage maissnacks på, men vi foretrekker å steke den i solsikkeolje. Da får den et lett gyldent utseende og smaker himmelsk.