produkt-front-lok
produktbilder-mobi-lokl

Produksjon av løkprodukter

Løken kommer opprinnelig fra Sentral-Asia, og kineserne dyrket den allerede for 3000 år siden. Det finnes mange løkvarianter, men vi bruker for det meste gul kepaløk i vår produksjon. Vi bearbeider løken på ulike måter og lager produkter som sprøstekt og mykstekt løk. Til dette bruker vi aller helst norsk løk, så sant den er tilgjengelig..
Produksjon av sprøstekt løk
Sprøstekt løk produseres ved først å skrelle løken fri for det ytterste skallet. Deretter kutter vi løken i små biter og blander den sammen med andre ingredienser – alt i henhold til våre hemmelige oppskrifter. Løken frityrstekes i en spesiell oljeblanding og pakkes i mange ulike størrelser og formater. Den sprøstekte løken kan også tilpasses de unike behov våre kunder har.

Produksjon av mykstekt løk
Alle elsker løk til karbonadene, men mange kvier seg for å lage den selv. Vi produserer en helt spesiell variant av den mykstekte løken, som er svært autentisk i forhold til den beste hjemmelagde. Etter skrelling, steking og krydring fryses løken inn. Det sikrer en høy kvalitet med lang holdbarhet.
Send oss en forespørsel
Kontakt oss for en uforpliktende prat.
Fyll inn skjemaet under eller ring oss på 63 86 39 00.
Navn*
Epost*
Telefon
Melding